reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jemná rybí pomazánka

Recept na pomazánku s jemnou rybí chutí podbarvenou lehce navilou chutí cibule a zeleniny.


  • 3,7

    15×

    3,6 15
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 529 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme. Dáme ji do misky spolu s obsahem rybiček Saira. Přidáme rybí salát, máslovou Ramu a nakonec vše ochutíme solí, pepřem a grilovacím kořením.

Vše rozmixujeme na konzistenci pomazánky, ne na pěnu. Jemnou rybí pomazánku dáme na 30 minut vychladit nebo rovnou mažeme na chleba.

Jemnou rybí pomazánku zdobíme kadeřavou petrželkou nebo pórkem. Nezdobíme však citronem, ten přebije chuť.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemná rybí pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.