reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jemná rybí polévka s pangasem

Lehká a jemná rybí polévka z pangase s hráškem je vhodná pro teplé letní dny.


  • 4,8

    47×

    4,8 47
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Postup přípravy

Rybu omyjeme, osolíme a zakapeme citronem. Polorozmraženou rybu nakrájíme na větší stejnoměrné kousky. Hlavičky jarních cibulek očistíme a drobně usekáme.

Cibulku zpěníme na másle, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a vaříme asi 10 minut. Potom přidáme kousky ryby a několik lístečků citronového tymiánu a hrášek.

Jakmile ryba změkne, polévku dochutíme solí a pepřem. Nakonec vmícháme smetanu a polévku opět zahřejeme.

Jemnou letní polévku s bílým rybí masem na talíři posypeme petrželkou a podáváme s toastem nebo čerstvým bílým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemná rybí polévka s pangasem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.