reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

redukce

směs

Energetická hodnota

12333 kJ / 2945,7 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Kuřecí játra opláchneme a zbavíme blan. Česnek a cibuli oloupeme, česnek rozdrtíme nožem a cibuli nakrájíme na kostičky.

V kastrolu přivedeme do varu 300 g másla, přidáme česnek, cibuli a rozmarýn.
Přidáme kuřecí játra, osolíme, opepříme a na mírném ohni vaříme asi 15 minut nezakrytě a často mícháme.

Po uvaření dáme do vyšší nádoby a mixérem směs rozmixujeme, ke konci přidáme 50 g studeného másla a rozmixujeme na jemno. Játrovou paštiku nakonec vychladíme.

Paštiku z kuřecích jater podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Jemná paštika z kuřecích jater

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3

Přidat příspěvek k receptu Jemná paštika z kuřecích jater