Jemná krémová bramboračka

35 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1756x
Recept na dobrou bramboračku bez mouky.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Mrkev, celer a petržel očistíme a nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.

V kastrole na másle osmahneme nakrájenou mrkev, celer a petržel. Když je zelenina orestovaná, přidáme pokrájenou cibuli a necháme zesklovatět.

Zalijeme vývarem nebo vodou a přidáme pokrájené brambory. Přisypeme majoránku, mleté nové koření, mletý černý pepř, drcený kmín a osolíme. Vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Polévku promixujeme a necháme ještě krátce povařit.

Jemnou krémovou bramboračku ozdobíme petrželkou a ihned podáváme.

autor receptu:

Jemná krémová bramboračka

Počet přidaných receptů: 31

Ingredience

na porce
4,4
skvělý recept
27 hlasujících
  • Recept Jemná krémová bramboračka - Tu je moja polievocka.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jemná krémová bramboračka

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Jemná krémová bramboračka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept