Jemná cuketová pomazánka

15 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 260x
Recept na jemnou pomazánku z mladé cukety.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Mladou zelenou cuketu omyjeme, odkrojíme konce a nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme Z citronu vymačkáme šťávu.

Cuketu dáme do mixéru, přidáme česnek, rozdrobené bílé nebo uzené tofu (v tom případě bude pomazánka výraznější), vlijeme citronovou šťávu a vše rozmixujeme. Do cuketové pomazánky vmícháme nadrobno nasekanou pažitku a dochutíme solí a pepřem.

Jemnou cuketovou pomazánku podáváme s libovolným pečivem, toasty, na topinkách apod.

Michy autor receptu:

Jemná cuketová pomazánka

Počet přidaných receptů: 3479

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jemná cuketová pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Jemná cuketová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept