Recept na přípravu jemné polévky z chřestu.
1.5 l | drůbeží vývar |
50 g | máslo |
1 ks | jarní cibulka s natí |
100 ml | čerstvá smetana |
500 g | bílý chřest |
podle potřeby | |
---|---|
2 ks | vejce |
na ozdobu | |
olivový olej | |
čerstvá pažitka | |
100 g | sýr Grana Padano |
podle chuti | |
mořská sůl | |
čerstvě mletý bílý pepř |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena