Kdo nemá rád na Vánoce rybí polévku z kapra, je možné si ji uvařit z filé. Já letos vyzkoušela tento recept poprvé a všem chutnala.
2 lžíce | máslo |
2 ks | cibule |
100 ml | smetana |
50 g | celer |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2 l | hovězí vývar |
5 lžic | hotová světlá jíška |
400 g | mražené filé |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
Masox | |
mletý černý pepř | |
bujón zeleninový | |
podle potřeby | |
hovězí maso na vývar |
autor Moravanda
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena