reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Čokoládu a mandle (loupané i neloupané) nastrouháme.

Smícháme čokoládu, marmeládu, mandle, cukr, koření a vyšlehaný tuhý sníh z bílku. Vypracujeme těsto, z něhož tvarujeme malá jelítka. Ruce si při tvarování cukrujeme, aby se nám těsto nelepilo. Konce jelítek ozdobíme krátkým párátkem.

Jelítka naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a každý kousek potřeme bílkem.

V mírně vyhřáté troubě usušíme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jelítka

    Celkový počet komentářů: 2

    • zdena
      zdena

      a co ta marmeláda???

      20.12.2010 20:46:33

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Jelítka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.