reklama
hledat uživatel
       

Jelení samuraj

Recept na skvělou kulinářskou pochoutku ze zvěřiny.


  • 5,0

    12×

    5 12
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Chilli papričky nakrájíme na tenké proužky. Kýtu vykostíme, odblaníme a nakrájíme na nudličky. Z kostí z kýty uvaříme silný vývar. Pokud koupíme maso již vykostěné, můžeme použít hovězí kosti.

Na sádle osmažíme cibuli dohněda, přidáme na nudličky pokrájenou jelení kýtu a zprudka opečeme. Dále přidáme jalovec, nové koření, celý černý pepř, gulášové koření, rajčatový protlak a nakrájené chilli papričky.

Promícháme, podlijeme vývarem, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Dusíme nejlépe v litinovém hrnci. Když je maso měkké, zahustíme tmavou jíškou.

Jelení samuraj se podává teplý s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jelení samuraj

    Celkový počet komentářů: 1

    • Alena Drvotová
      Alena Drvotová

      famózní recept

      překvapilo mne, jak je jídlo skvělé, jak je i vyvážené, ačkoliv koření se přidává velmi umírněně. Pikantní - kulinářský zážitek.

      21.12.2012 18:08:26

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Jelení samuraj

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.