reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Olej silně rozpálíme, masové kosky osmažíme ze všech stran. Cibuli krátce restujeme s masem, přidáme červené víno a koření. Ragú dusíme přikryté při mírné teplotě, dokud maso nezměkne.

Po změknutí maso vyjmeme, šťávu zahustíme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku s paprikou. Necháme povařit, pak přecedíme a hotovou omáčku ještě dochutíme solí a pepřem. Maso zahřejeme v omáčce, ale nevaříme.

Před podáváním jelení ragú na červeném víně necháme ještě 5 minut uležet.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jelení ragú na červeném víně

    Celkový počet komentářů: 3
    • MARCY
      MARCY

      Chci se zeptat, jaká se k tomu hodí příloha ?

      12.01.2009 12:47:34

      • MILAN
        MILAN

        Re: Příloha

        dobrééé

        31.10.2015 11:14:39

      • MILAN
        MILAN

        Re: Příloha

        dobrý jsou br knedlíky ale udělal jsem k tomu bramboráčky

        31.10.2015 11:15:17


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Jelení ragú na červeném víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.