reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jelení biftek s vejcem

Přesto, že zvěřina není příliš lehce k dosažení, jistě stojí za vyzkoušení. A jelením biftekům málo kdo odolá.


  • 3,0

    68×

    2,9 68
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Vejce oloupeme a rozkrojíme na poloviny.

Z kýty nakrájíme bifteky, které lehce naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle z každé strany 4 minuty opékáme.

Bifteky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vlažnou vodou a povaříme.

Vrátíme zpět maso a společně podusíme. Nakonec přilijeme víno a šťávu zjemníme máslem.

Na předehřáté talíře položíme jelení bifteky, přelijeme je šťávou a na každý biftek dáme polovinu vajíčka, trošku hořčice a zasypeme kolečky cibule.

Jelení biftek s vejcem oodáváme s opečeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jelení biftek s vejcem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.