reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jelen na bylinkách

Zvěřina jistě nepatří k denně používaným pokrmům, avšak jednou za čas ji ocení asi každý.


  • 4,7

    15×

    4,7 15
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 882 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 710 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Maso pokrájíme na kostky. Snítky koření opereme, okapeme a jemně posekáme.

Připravíme si marinovací mísu, ve které promícháme kousky masa s olejem, whiskou, cibulí, česnekem, tymiánem a rozmarýnem. Po důkladném promíchání mísu uzavřeme a necháme alespoň 10 hodin v chladu marinovat. Klidně ale můžeme maso naložit víc jak 24 hodin před přípravou.

Před přípravou maso necháme na sítě z marinády okapat.

Špek nakrájíme na proužky a na vyšší pánvi jej rozpustíme. Přidáme maso a opečeme. Pak vmícháme protlak, červené víno a pod pokličkou dusíme 1,5 - 2 hodiny, dokud není maso dost měkké.

Jelení maso na bylinkách ochutíme solí, pepřem, do šťávy vmícháme brusinkový kompot, prohřejeme a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jelen na bylinkách

    Celkový počet komentářů: 3
    • janina
      janina

      Komentář k receptu Jelen na bylinkách

      Luxusní recept, ja nic nenechávám okapat a vše jen dusim v hrci ;O)�

      27.08.2017 06:43:25

    • simonfx
      simonfx

      Jelen na bylinkách

      Jelena som pripravil na bylinkách a chutnal úžasne. Ako prílohu som zvolil basmati ryzu. Meso bolo velmi silné ochutene a vinova chut velmi výrazna.
      Doporučujem

      13.01.2013 19:26:43

    • simonfx
      simonfx

      Recept ma velmi zaujal. Aka příloha by sa k tomu najviac hodila?

      10.01.2013 23:06:46



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Jelen na bylinkách

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.