reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jehněčí v kyselém mléku

Jednoduchý recept, jak zdravě a rychle připravit jehněčí.


  • 3,0

    1 029×

    2,9 1029
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jehněčí očistíme a nakrájíme na kousky. Ty podle chuti okořeníme solí, pepřem a sladkou paprikou. Podle chuti můžeme maso okořenit trochou česneku. Maso přeložíme do máslem vymazaného pekáčku a zalijeme olejem a vývarem.

Pekáč s masem vložíme do předehřáté trouby a dusíme doměkka.

Zatím si připravíme zálivku. Jogurt nebo kyselé ovčí mléko smícháme s moukou, vejci a osolíme. Asi 10 - 15 minut před dopečením maso zálivkou přelijeme a vše dopečeme.

Upečené jehněčí v kyselém mléku zdobíme sekanou petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí v kyselém mléku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.