reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jehněčí s cibulí

Recept na dušené kousky jehněčího schované v cibuli.


  • 3,0

    1 173×

    2,9 1173
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Ty osolíme a opepříme. Nakonec je lehce zaprášíme paprikou.

Cibule oloupeme a nakrájíme na osminy.

V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm zprudka orestujeme. Přidáme cibuli a zvolna směs dusíme na mírném plameni doměkka. Pokud je třeba, zahustíme masovo nasuchu opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.

Hotové jehněčí s cibulí podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jehněčí s cibulí

    Celkový počet komentářů: 1
    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí s cibulí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.