reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jehněčí ragú na víně

Velmi dobré ragú. Jen doba přípravy je závislá na kvalitě masa.


  • 3,1

    80×

    3,1 80
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky 3 x 3 cm, opepříme, osolíme a obalíme v mouce. Cibuli očistíme a nakrájíme.

Hodně rozpálíme olej na pánvi a maso ze všech stran opečeme. Cibuli krátce restujeme s masem, přidáme koření a zalijeme vínem. Ragú dusíme zakryté na mírném plameni, dokud nezměkne.

Když je maso měkké, vyndáme jej a šťávu zahustíme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali mletou papriku a solamyl. Povaříme, přecedíme a dochutíme dle libosti.

Maso prohřejeme v omáčce, ale nevaříme.

Podáváme s brambory na různé variace.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jehněčí ragú na víně

    Celkový počet komentářů: 3
    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí ragú na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.