Nevšední příprava jehněčího. Mrkev dodává pokrmu nasládlou chuť. Vyzkoušejte tento snadný recept.
1 lžíce | olej |
1 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
0.5 lžičky | koriandr |
1-2 špetky | skořice mletá |
2 špetky | mletý kmín |
0.5 lžičky | mletý zázvor |
1 konzerva | loupaná rajčata |
500 g | mleté jehněčí |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena