Snadný a rychlý recept na pikantní masovou placku z jehněčího masa s dušeným zeleným hráškem. Pokrm můžeme podávat i jako hlavní chod při velikonočních svátcích.
2-3 stroužky | česnek |
1-2 lžíce | kuskus |
400 g | jehněčí kýta |
300 g | hrášek mražený |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
1-2 ks | chilli paprička |
podle potřeby | |
máslo | |
2-3 lžíce | olivový olej |
0.5 svazečku | petrželová nať |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena