Dosti složitý, ale lahodný slovenský pokrm vám určitě neudělá ostudu.
125 ml | voda |
250 ml | červené víno |
1 svazek | kořenová zelenina |
1.5 kg | jehněčí hřbet |
20 g | horké máslo |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
olej na vymazaní | |
na obalení | |
1 ks | vejce |
10 lístků | šalvěj |
2 lžíce | hladká mouka |
2 plátky | chléb toustový |
75 g | slunečnicová semínka |
na ozdobu | |
4 lístky | petrželka |
4 lístky | šalvěj |
omáčka | |
2 lžíce | solamyl |
0.5 kelímku | smetana ke šlehání |
příloha | |
300 g | šalotka |
800 g | mladá cuketa |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena