reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 540 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 668 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na domácí rajčatové pyré krok za krokem

13. 9. 2019

Postup přípravy

Nejdříve jehněčí kýtu omyjeme. Na plátky nakrájíme česnek a spolu s rozmarýnem a chilli papričkou jím prošpikujeme kýtu. Takto připravené maso ještě, podle chuti, opepříme a podlijeme. Jehněčí vložíme do předem vyhřáté trouby a necháme ho přibližně hodinu podusit. Následně maso podlijeme červeným vínem a dále ještě necháme dusit ještě asi hodinu, do té doby než maso změkne. Hotový pokrm ještě ozdobíme snítkami čerstvého rozmarýnu a podáváme spolu se zeleninovou přílohou.


Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí na rozmarýně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.