Jehněčí maso získává v posledních letech stále více na oblibě. Vyzkoušejte recept na cibulce.
2 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
1 ks | bílek |
10 ks | šalotka |
2 lžíce | sójová omáčka |
500 g | jehněčí kýta |
1 lžička | třtinový cukr |
0.3 lžičky | rýžové víno |
2 lžíce | strouhaný zázvor |
2 lžíce | kukuřičná moučka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř |
autor admin_lucka2
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena