reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jehněčí medailonky

Medailonky marinované v medu a olivovém oleji s pomeranči, česnekem a bylinkami.


  • 2,9

    491×

    2,9 491
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 543 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 591 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Postup přípravy

Marináda: smícháme si pomerančovou kůru a šťávu, med, olej, rozetřen česnek, tymián, rozmarýnu, sůl a pepř. Medailonky do ní vložíme a necháme je přes noc uležet. Medailonky z marinády vyjmeme a uchováme ji. Umístíme je pod gril a grilujeme asi 7 minut z každé strany. Mezitím procedíme marinádu do kastrolu, uvedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud nezačne mít konzistenci jako sirup. Dokořeníme podle chuti a medailonky šťávou polijeme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí medailonky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.