reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jehněčí medailonky

Medailonky marinované v medu a olivovém oleji s pomeranči, česnekem a bylinkami.


  • 2,9

    491×

    2,9 491
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 935 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 674 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 753 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 740 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 627 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Postup přípravy

Marináda: smícháme si pomerančovou kůru a šťávu, med, olej, rozetřen česnek, tymián, rozmarýnu, sůl a pepř. Medailonky do ní vložíme a necháme je přes noc uležet. Medailonky z marinády vyjmeme a uchováme ji. Umístíme je pod gril a grilujeme asi 7 minut z každé strany. Mezitím procedíme marinádu do kastrolu, uvedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud nezačne mít konzistenci jako sirup. Dokořeníme podle chuti a medailonky šťávou polijeme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí medailonky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.