reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jehněčí maso se smetanou

Pečenou jehněčí kýtu se smetanovou omáčkou připravíme bez větších potíží.


  • 4,4

    14×

    4,4 14
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Maso očistíme a omyjeme. Osolíme a potřeme máslem a česnekem.

Vložíme do trouby a pečeme za občasného podlévání vývarem doměkka. Necháme vychladnout a maso nakrájíme na porce. Vrátíme do vypečené šťávy.

Zakysanou smetanu rozšleháme s vejci a usekanou petrželkou.Touto směsí zalijeme již upečené jehněčí maso a opět vložíme do horké trouby a krátce zapečeme.

Jehněčí kýtu se smetanou podáváme s vařeným bramborem. Zdobíme bylinkami a čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí maso se smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.