reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jehněčí kotlety s grepovým karamelem

Jemné jehněčí masíčko přelité vinným karamelem a ozdobedé ovocnými opečenými špízy. Tahle netradiční dobrota se podává s kuskusem.


  • 2,9

    787×

    2,9 787
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěné kotlety osolíme, okořeníme najemno nasekanou rozmarýnou a pepřem, opečeme je na pánvi na oleji a udržujeme v teple. Na jiné pánvi necháme za stálého míchání rozpustit cukr s červeným vínem, přidáme drobné kousky kůry s grepu, nasekané ořechy a necháme jemně zkaramelizovat. Ze švestek a banánů nakrájených na kolečka připravíme 4 špízy, které opečeme ve výpeku z kotlet. Kotlety upravíme na talíře, přelijeme karamelem a obložíme ovocnými špízy. Vhodnou přílohou je vařený kuskus.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí kotlety s grepovým karamelem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.