reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Každou kotletu mírně naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a položíme na ni lístek máty peprné. Takto připravené kotlety můžeme začít péct na oleji ve vyhřáté troubě za občasného podlévání asi 30 minut. Že jsou upečené poznáme tak, že jsou dozlatova upečené a křupavé.


Kotlety na mátě podáváme zalité vlastní šťávou, na předehřátých talířích a jako přílohu použijeme dušenou zeleninu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jehněčí kotlety na mátě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.