reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Středně velký květák zbavíme všech zelených částí a odkrojíme tvrdý košťál. Květák rozdělíme na růžičky, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařený květák scedíme a pokrájíme nadrobno.

Ve velké pánvi rozehřejeme olej a nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme. Přidáme květák a krátce orestujeme. Pro zjemnění můžeme přidat kousek másla. Květák okořeníme pepřem, kari, kurkumou a římským kmínem. Dosolíme. Květákové kari dobře promícháme a ještě krátce prohřejeme. Podle chuti můžeme přidat trošku kokosového mléka, kari získá zase jinou a orientální chuť.

Jednoduché květákové kari podáváme jako hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jednoduché květákové kari

    Celkový počet komentářů: 1

    • Padrtová
      Padrtová

      Květákové kari

      Žádný recept tam není!!!

      10.07.2014 14:03:48

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Jednoduché květákové kari

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.