reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jednoduché Kanadské kuře

Kuře na kanadský způsob v naší rodině.


  • 3,6

    143×

    3,6 143
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Cibule očistíme a nakrájíme na kolečka. Kuře očistíme a naporcujeme.

Rozpálíme si vyšší pánev s poklicí nebo hrnec. Přidáme olej a cibuli pomalu zesklovatíme. Přidáme kečup, kari koření, pepř a wocesterskou omáčku. Základ přivedeme k varu a vložíme do něj kousky kuřete.

Vše dusíme asi 40 minut, ale nepodléváme. Jen občas zamícháme.

Podáváme s hranolky. Doporučuji dávat pozor, protože směs hodně barví.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jednoduché Kanadské kuře

    Celkový počet komentářů: 2

    • Harri
      Harri

      Sice to vypadá jako hrozná splácanina, ale je to strašně dobrý :D Dost rychlá záležitost, co se vaření týče, ale umývat potom to mastný nádobí :(...

      08.10.2011 14:34:17

    • doktor
      doktor

      Vysoce hodnotím.

      Při vší úctě k vaším schopnostem ,je tento recept originální,a bez zalévaní,kuře si pustí šťávu,prohněťením,záveřečním podlitím kvalitním červeným vínem.Není co dodat.P.S.Otázka koření je vysoce individuální.Závisí na kraji ,spíš krajině,ale vaše modifikace je zdařilá.P.S.S.Vyzkoušejte o Silvestra s krůtou.Dobrou chuť ,a mnoho nových invencí.

      06.07.2006 01:42:46


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Jednoduché Kanadské kuře

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.