reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Játrový pekáček

Máte rádi maso, vnitřnosti a uzeniny? V tomto receptu na vás všechno tohle čeká!


  • 4,5

    4,5 8
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky nebo větší kostky. Maso nakrájíme na kousky, anglickou slaninu na proužky a klobásku na kolečka.

Do zapékací misky nebo pekáčku klademe na střídačku maso, cibuli, játra, paprika, anglickou slaninu, klobásu a takto pokračujeme, dokud nevyčerpáme všechny zásoby. Podlijeme slabým vývarem, posypeme pepřem, kořenící směsí a přikryjeme alobalem. Játrový pekáček pečeme asi 40 minut, potom alobal sejmeme a dopečeme doměkka. Podle chuti ještě dosolíme, je-li třeba.

Játrový pekáček podáváme s hranolky nebo jen pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Játrový pekáček

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.