reklama
hledat uživatel
       

Játrový guláš

Tradiční český guláš, tentokrát bez obvyklého masa - pouze s játry.


  • 4,4

    53×

    4,3 53
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Červenou cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. Anglickou slaninu nakrájíme na větší kostky.

Rozpálíme olej a cibuli i slaninu opečeme. Poté přidáme kuřecí játra (není třeba je krájet) a orestujeme je. Zalijeme 1/2 l vody a uvedeme do varu. Pak přidáme koření, promícháme a vaříme pod pokličkou 10 minut do změknutí jater.

Mouku smícháme se třemi lžícemi vody na kašičku. Za stálého míchání ji přilijeme k játrům. Uvedeme opět do varu a vaříme 10 minut (mouku při ochutnání nesmíme cítit na jazyku). Odstavíme a přimícháme sůl podle chuti.

Játrový guláš servírujeme posypaný nakrájenou cibulí. Nejvhodnější přílohou je houskový knedlík.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Játrový guláš

    Celkový počet komentářů: 4
    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Játrový guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.