Upečený bochníček z masa a jater je chutný i studený.
2 ks | vejce |
1 lžíce | máslo |
1 ks | žemle |
anglická slanina | |
1 lžíce | lupínky mandlí |
pepř a sůl | |
1 ks | cibule krájená najemno |
1-2 stroužky | česnek prolisovaný |
350 g | vepřová játra |
250 g | vepřové maso |
sádlo na vymazání | |
podle potřeby | |
---|---|
strouhanka | |
podle chuti | |
petrželová nať | |
sardelová pasta |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena