reklama
hledat uživatel
       

Játrové tousty

Zapečené plátky veky s drůbežími játry a sýrem. Recept na dobré pohoštění.


  • 3,7

    3,6 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 540 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Veku nakrájíme a v troubě nasucho opečeme dorůžova.

Na pánvi na oleji prohřejeme nudličky anglické slaniny, přidáme nakrájenou cibuli nebo pórek na kroužky, nakrájená játra a opečeme. Přidáme feferonky, kečup, osolíme, zalijeme vínem a dusíme.

Na opečené plátky veky dáme lžíci játrové směsi, posypeme strouhaným uzeným eidamem, poskládáme na mírně vymazaný plech a v rozehřáté troubě zapečeme.

Před podáváním ozdobíme játrové tousty kolečky sterilované okurky a kouskem červené sterilované papriky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Játrové tousty

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.