reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Játrové knedlíčky z paštiky

Jsou rychlé, chutné, žádná návštěva vás nepřekvapí. Prostě vynikající!


  • 3,5

    33×

    3,5 33
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 694 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Vánoční videorecept: Zapomeňte na nudné cukroví, zkuste letos úžasné kakaové piškoty polo-nero!

11. 12. 2019

Postup přípravy

Játrovou paštiku vyjmeme z konzervy, rozklepneme jedno vejce, přidáme majoránku, pepř, sůl a strouhanku. Utvoříme pevnější hmotu. Podle potřeby přidáme vejce. Podle chuti můžeme přidat majoránku.

Z hmoty utvoříme játrové knedlíčky, které dáme na necelých 5 minut povařit v polévce. A máme hotovo.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

    Celkový počet komentářů: 14
    • Jan Němec
      Jan Němec

      Komentář k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

      kolik pastiky, 2x vic strouhanky, varit max 5 minut, pak jsou rozvareny.

      15.09.2019 13:37:17

    • dojata starostlivymi
      dojata starostlivymi

      Komentář k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

      Neskutecne mne dojimaji lide, kteri maji potrebu se pohorsovat nad tim, jak se nekdo jiny stravujei. Lide, kteri si nedokazi presdstavit, ze by neco, co pro ne diky souhre okolnosti neni problem (napr. mit v lednicce cerstva jatra), mohlo byt problem a poucuji ty, kteri ty situace, kdy to problem je, znaji na vlastni kuzi.
      Jinak - proc sem pisu. Mam zkusenosti s varenim techto jatrovych knedlicku. Polevka z nich je urcite mnohem lepsi, nez polevka z pytliku. Takze jsem ji hojne varila na chalupe. kam jsme chodili od autobusu 5 km pesky a do kopce... Autem tam s nami nejaky odvazlivec obcas zajel nekdo jednou za rok, za dva a pri te prilezitosti dovezl trvanlive potraviny. Takze z ceskych jatrovych pastik vrele doporucuji vsem,
      Nicmene - takhle nejde delat knedlicky z jatrove pastiky, kterou delam doma (ziju momentalne ve state, kde jatrovou pastiku v konzerve nesezenete. ) Domaci pastiku delam z jater a docela velkeho mnozstvi vajec (a strouhanky a koreni). Mate-li jiny recept, z ktereho to jde , tak doporucte. Rada zkusim. Ja se opet do obchodu dostanu jednou za tri nedele, takze by mi recept na jatrovou pastiku, z ktere by slo udelat jatrove knedlicky, udelal velko radost.

      12.03.2017 02:10:16

    • Terezka
      Terezka

      to snad neeeeeeee

      ... opravdu má někdo pocit, že knedlíčky z paštiky, kterým říká "játrové", jsou to nejlepší pod sluncem.....? Pročítám si tady recepty a někdy se opravdu nestačím divit, co všechno se dá uvařit.... Svou rodinu mám ráda a tímhle "výrobkem" bych je fakt krmit nemohla..... Proti paštice nic nemám, ale raději na chleba s mladou cibulkou.... Omlouvám se, ale napsat jsem to musela, protože to snad nikdo nemůže myslet vážně, že takovou věc uvaří a ještě se tím pochlubí..... :-((

      04.01.2015 20:09:14


      • Pampeliška
        Pampeliška

        Re: to snad neeeeeeee

        Ty si mi ale důležitá Terezko, paštiku jíš, ale tohle je podle tebe špatně. A z čeho se dělá paštika, kterou si mažeš na chleba? Tak nebreč prosim:))

        03.01.2018 15:40:11

    • Kuchař
      Kuchař

      Komentář k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

      Vy co to jíte jste opravdu hovada!!!

      09.12.2014 19:40:52

    • Marcela
      Marcela

      Proč to nezkusit

      Moc ráda vařím a knedlíčky dělám vždy z jater,ale proč nezkusit tento recept?Nijak bych se nepohoršovala nad paštikou(určitě jsme jedli horší věci a ani o tom nevíme).
      .Určitě zkusím.

      11.11.2014 15:41:19

    • Ali
      Ali

      Komentář k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

      Dělám z jater, ale stane se, že nejsou v lednici. Vyjíemečně je to přijatelná varianta. Udělala jsem je podle receptu, přidala česnek a vhodila do kuřecí polévky. A byly dobré.

      19.05.2014 21:53:16

    • lumik
      lumik

      Komentář k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

      levnější to je,ale to je to jediné plus,játra jsou opravdu všude,umixovaná hned,tak proč tohle dávat rodině

      16.07.2013 15:59:50

    • Eva
      Eva

      Komentář k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

      Třeba proto, že ne každej má játra v ledničce ;-) ... A myslím, že paštika bude o dost levnější :D ...

      16.07.2013 14:45:58

      • Jandová
        Jandová

        Re: Komentář k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

        To radši udělám houskové nebo drožďové, paštika je jeden z nejhorších výrobků konzervárenského průmyslu. A rozhodně to není levnější, větší paštika, co je uvedena v receptu stojí asi jako 25 dkg kuřecích jater.

        17.07.2013 23:39:29


    Nalezeno receptů: 14
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Játrové knedlíčky z paštiky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.