Játrová polévka s rýží

45 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 40573x
Polévka z vepřových jater a zeleniny s vařenou rýží.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Játra odblaníme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Zvlášť uvaříme propláchnutou rýži.

Na sádle zpěníme cibulku s česnekem, potom vmícháme játra a orestujeme. Podlijeme vývarem, vložíme celou zeleninu a uvaříme doměkka. Měkká játra a zeleninu v polévce rozmixujeme a již nezahušťujeme. Podle chuti osolíme, opepříme a vložíme uvařenou rýži.

Před podáváním jednotlivé porce játrové polévky s rýží posypeme čerstvými bylinkami.

Jarka-P autor receptu:

Játrová polévka s rýží

Počet přidaných receptů: 1736

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
24 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Játrová polévka s rýží

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Játrová polévka s rýží
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept