Játrová polévka s rýží

45 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 40420x
Polévka z vepřových jater a zeleniny s vařenou rýží.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Játra odblaníme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Zvlášť uvaříme propláchnutou rýži.

Na sádle zpěníme cibulku s česnekem, potom vmícháme játra a orestujeme. Podlijeme vývarem, vložíme celou zeleninu a uvaříme doměkka. Měkká játra a zeleninu v polévce rozmixujeme a již nezahušťujeme. Podle chuti osolíme, opepříme a vložíme uvařenou rýži.

Před podáváním jednotlivé porce játrové polévky s rýží posypeme čerstvými bylinkami.

Jarka-P autor receptu:

Játrová polévka s rýží

Počet přidaných receptů: 1724

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
24 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Játrová polévka s rýží

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Játrová polévka s rýží
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept