reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Játra v těstíčku

Recept na hovězí játra v těstíčku. Podáváme s americkými bramborami.


  • 3,8

    12×

    3,8 12
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 695 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Vánoční videorecept: Zapomeňte na nudné cukroví, zkuste letos úžasné kakaové piškoty polo-nero!

11. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 693 hodnocení

Vánoční tvarohová štola s brusinkami krok za krokem

10. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Recept na vlašský salát krok za krokem

10. 12. 2019

Postup přípravy

Hovězí játra očistíme, nakrájíme na plátky. Do hrnce nalijeme vodu, dáme vařit společně s játry. Vaříme 7 minut. Poté játra z vody vyjmeme a necháme odkapat.

Do mísy vlijeme mléko, přidáme vejce, rozmícháme a postupně přidáváme mouku. Důkladně rozmícháme dohladka. Osolíme a přidáme čerstvou a nadrobno nakrájenou bazalku.

Hovězí játra obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji doměkka. Podáváme teplé.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Játra v těstíčku

    Celkový počet komentářů: 2

    • martina
      martina

      játra jsou báječná záležitost, trochu mě mrzí, že můj přítel je moc nejí, takže je můžu zařadit jen málokdy.....ale mě nejvíc chutnají obalené klasicky v trojobalu :-))

      29.08.2007 08:09:24

    • doktor
      doktor

      To umí málokdo.

      Hovězí játra jsou velice zajímavou surovinou.Váš nápad je vysoce originální, i když ve vašem akcentu cítím že se dědí přes více generací. To mu však neodebírá na originalitě,mně většinu naučila moje babička.A když čtu čerstvá bazalka vím, že vy jste správný člověk pro vyvážené chutě.Bazalka hovězí játra miluje a opačně, prostě jdou k sobě.Děkuji za rodinný recept.Hezký den.

      29.08.2007 05:36:33


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Játra v těstíčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.