reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Játra v cibulové omáčce

Klasicky připravená játra na cibuli.


  • 4,8

    18×

    4,7 18
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Energetická hodnota

1160 kJ / 277,1 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Přidáme nakrájená játra, nasekanou feferonku a opepříme. Opečeme vše na oleji. Potom zaprášíme mletou paprikou, podlijeme a doměkka dusíme.

Podušená játra poprášíme hladkou moukou a ještě krátce povaříme, aby se ztratila moučná chuť. Hotová játra osolíme podle chuti a přidáme také špetku dvě majoránky.

Játra v cibulové omáčce podáváme s dušenou rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Játra v cibulové omáčce

    Celkový počet komentářů: 1

    • Sasha
      Sasha

      S lehkou úpravou

      Místo feferonky jsem dal chili papričku. Fefferonky jsem totiž neměl. Bylo to pikantní ale výborné. Jen škoda, že játra jím doma sám.

      08.10.2014 19:52:04

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Játra v cibulové omáčce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.