reklama
hledat uživatel
       

Játra v alobalu

Játra trochu jinak. Přesto jsou moc dobrá a jednoduchá.


  • 3,1

    290×

    3,1 290
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rozpálíme si troubu na 200 °C. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na tenká kolečka. Játra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.

Na čtverce alobalu rozetřeme polovinu másla, položíme na něj připravená játra (z tohoto množství jsou tři porce). Poklademe cibulí a zalijeme velkou vrstvou kečupu. Navrch ještě položíme tenký plátek másla a celé to zabalíme do psaníčka, které vložíme na plech a dáme péct do trouby na 25 minut.

Ideální přílohou jsou hranolky, které můžeme péct současně s játry na jednom plechu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Játra v alobalu

    Celkový počet komentářů: 3
    • alice.horakova
      alice.horakova

      Vynikající

      Právě uvařeno a snězeno. Akorát jsem je pekla trochu déle 40min. Výbornej receptík, určitě jsem je nedělala naposledy.

      14.04.2011 13:03:35

    • capca
      capca

      vyzkoušeno!! téměř bezpracné, rychlé.. když přijdu z práce , mám oběd za půl hodiny, kdo má rád játra - vynikající!!! rychlé a dobré

      29.05.2006 10:14:36

      • Jana Machalová
        Jana Machalová

        S přítelem játra milujeme. Osobně ale dávám přednost hovězím játrům nebo drůbežím. Hovězí játra nejsou takové "blemcavé" jako vepřové a mají lepší chuť.

        29.05.2006 13:02:38


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Játra v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.