reklama
hledat uživatel
       

Játra po Italsku

Už vás nebaví játra přírodně nebo obalovaná? Zapečte je v troubě v zapékací misce a uvidíte.


  • 3,0

    123×

    3 123
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 547 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Postup přípravy

Játra odblaníme, omyjeme a osušíme. Oloupeme česnek a nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme. Játra potřeme česnekem a vložíme do misky. Smícháme ostrý a jemný kečup a směsí pokapeme játra v misce z obou stran. Ještě zakapeme olejem a opepříme opět z obou stran. Necháme marinovat asi 30 minut až hodinu.

Mezitím si nachystáme ohnivzdornou (zapékací) misku. Proleželá játra vložíme do zapékací misky a v předehřáté troubě grilujeme 3 až 5 minut. Potom játra potřeme olejem, obrátíme a grilujeme dalších 3 až 5 minut.

Hotová játra lehce osolíme a můžeme podávat například s pečeným bramborem nebo hranolky a zeleninovám salátem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Játra po Italsku

    Celkový počet komentářů: 2

    • pavelkohl
      pavelkohl

      musím se připojit kdo napsal tento recept nebyl v Itálii.Tam si říci o kečup znamená veké pohrdání.Je to americké a na rozdíl od nás jim italové nelezou do řiti a mají svůj zdraví názor.

      05.02.2014 11:44:42

    • ladez
      ladez

      po italsku?

      Prosim, nekombinujte vyrazy kecup a Italie v jednom receptu. Pravoverny italsky labuznik by pri pouziti kecupu do jeho narodniho jidla dostal enormni hystericky zachvat zlosti, ktery by pravdepodobne stal zivot kuchare a nasledne i samotneho labuznika.

      06.08.2006 13:43:12


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Játra po Italsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.