reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Játra Káledža sur

Netradiční recept na přípravu vepřových jater v troubě.


  • 3,0

    108×

    3 108
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 546 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 534 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Postup přípravy

Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nakrájíme na silnější kolečka, česnek na tenčí plátky. Játra odblaníme, omyjeme a nakrájíme na plátky.

Olej smícháme se sójovou omáčkou, kečupem, kokosovou moučkou a cukrem. Podle chuti přidáme sůl, pepř a chilli koření. Ze všeho vymícháme kašičku.

Troubu předehřejeme na 180 °C. Pekáček lehce vytřeme olejem nebo máslem. Rozložíme do něj cibuli a posypeme ji česnekem. Játra obalíme v těstíčku a rozložíme je na cibuli s česnekem.

Játra Káledža sur pečeme v předehřáté troubě asi půl hodiny.

Upečená játra Káledža sur podáváme horká. Přílohu volíme podle vlastní chuti. Játra jsou nejlepší s rýží, ale s chlebíkem to taky není špatné.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Játra Káledža sur

    Celkový počet komentářů: 1

    • Abygail
      Abygail

      1.do Indie to mělo moooc daleko!!
      2.. nechápu proč kokos, ten kečup s cibulí a česnekem tu chuť úplně přebil.
      3. a to je nevím asi má chyba: plátky cca)2cm.tvrdé!!! postup dodržen dle recepisu, jen jsem pekl asi o 10 min.déle.
      Udělal jednou a už nikdy.

      11.05.2014 14:59:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Játra Káledža sur

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.