reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jarní zelený hummus

Tento pokrm má zajímavou barvu a je rychle hotový.


  • 3,7

    3,6 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hrách bez namáčení uvaříme (trvá to asi 20 minut). Zbylou vodu scedíme a schováme si ji na později.

K hrachu přidáme utřený česnek, ostatní dochucovadla a
rozmixujeme tyčovým mixérem. Dle potřeby přilijeme scezenou vodu. Hummus
by neměl být příliš řídký, spíš pomazánkové konzistence.

Jarní zelený hummus podáváme s plackami - třeba s libanonským chlebem nebo jako pomazánku na celozrnném chlebu. Jarní zelený hummus zdobíme jarní cibulkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jarní zelený hummus

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.