reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jarní polévka z medvědího česneku

Recept na polévku z lístků medvědího česneku, kterého je právě v tyto dny dostatek.


  • 4,3

    4,3 6
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostky a dáme vařit s kostkou bio zeleninového bujonu.

Listy medvědího česneku důkladně opláchneme, okrájíme stonky a lístky nakrájíme na malé kousky.

Když máme brambory téměř měkké, přidáme česnek a krátce povaříme. Obsah pečlivě rozmixujeme pomocí tyčového mixéru na hladký krém. Nakonec polévku doplníme smetanou, osolíme, opepříme a přidáme také špetku muškátového oříšku. Polévku z medvědího česneku ještě krátce prohřejeme.

Jarní polévku z medvědího česneku podáváme s opečenou bagetkou, případně doplníme krutony.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Jarní polévka z medvědího česneku

Celkový počet komentářů: 2
  • Hutule
    Hutule

    Komentář k receptu Jarní polévka z medvědího česneku

    Uvařila jsem ji dnes. Je výborná. Místo smetany jsem použila zakysanou smetanu. Doporučuji

    02.04.2016 12:55:22

  • Hutule
    Hutule

    Komentář k receptu Jarní polévka z medvědího česneku

    Moc dobrá. Doporučuji. Jen jsem místo sladké smetany dala zakysanou.

    02.04.2016 12:34:18

Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Jarní polévka z medvědího česneku

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.