reklama
hledat uživatel
       

Jarabáčci

Nadívaní ptáčci je recept na dobrý oběd třeba s rýží.


  • 5,0

    12×

    5 12
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 727 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Postup přípravy

Na náplň do ptáčků smícháme vařenou rýži s jemně pokrájenou slaninou,
přidáme mleté maso, vejce, grilovací koření a sůl.

Plátky masa tence naklepeme, na každý rozetřeme část náplně a dáme plátek cibule. Pak zabalíme a pevně stáhneme nití. Ptáčky opepříme, osolíme.

Jarabáčky zprudka ze všech stran opečeme na rozpáleném tuku. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Když se šťáva vysmahne, přidáme hořčici, kousek másla a trochu ji zaprášíme moukou. Osmahneme, opět podlijeme a povaříme.

Jarabáčky podáváme s rýží a posypané pažitkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jarabáčci

    Celkový počet komentářů: 2

    • stavros666
      stavros666

      ptáček jarabáček

      Také je občas udělám,je to skutečně chuťovčička,podle Vašeho receptu.Ale maso používám výhradně české hovězí.Když seženu náhodou mladé telecí,nechávám ho spíše na medajlonky.Posílám fotografii svého výtvoru a současně přeji všem dobrou chuť....///

      05.06.2016 10:46:35


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Jarabáčci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.