reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jahody zbavíme zelené čepičky a nasypeme do 5 l láhve (používám skleněný demižónek od kupovaného vína).

Svaříme vodu s cukrem, necháme trochu vystydnout a přelijeme jahody.
Přidáme alkohol a láhev uzavřeme.

Jahodový likér dáme na chladné místo (nejlépe do sklepa) na tři týdny zrát. Každý týden láhev protřepeme.

Jahodový likér scedíme přes jemné sítko, přelijeme do lahví a kdykoliv podle chuti a příležitosti podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jahodový likér

    Celkový počet komentářů: 3

    • ruda (tecka) mickalin
      ruda (tecka) mickalin

      jahodový liker

      jak dlouho se nechá uchovat likér aniž by se zkazil. děkuji.

      23.06.2015 16:16:53

    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Jahodový likér

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.