reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jahodová marmeláda z domácí pekárny

Další využití skvělého pomocníka. Recept na domácí jahodovou marmeládu.


  • 3,3

    73×

    3,2 73
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Postup přípravy

Jahody důkladně omyjeme a zbavíme stopek. Jahody rozmačkáme, vložíme do domácí pekárny a zapneme program Příprava marmelády.

Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k jahodám želírovací cukr.

Po dokončení programu nalijeme připravenou jahodovou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jahodová marmeláda z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 10
    • Jarka
      Jarka

      Dělala jsem marmeládu z Jahod dopadlo to výborně děla se to samo neprská to je to super vřele doporučuji vyzkoušet.

      14.06.2015 21:14:58

    • mika
      mika

      Zdravím, chci se zeptat, kde pak uchováváte marmeládu - mám ji dát do lednice, nebo radši do sklepa? A jak dlouho asi vydrží? Díky

      12.11.2011 21:32:31

    • Draka
      Draka

      marmeláda v pekárně

      dělám rybízovou a je to skvěle v pekarně to jde samo nikdy mi nezmizela ze spíže tak rychle

      06.07.2010 11:21:43


    • Evangelina
      Evangelina

      Re: Marmeláda

      Dělala jsem v pekárně povidlovou nutelu a vůbec to neprská. Je to naprosto skvělé. Není s tím žádná práce. Vřele doporučuji.

      20.07.2008 15:50:58

    • Lenka Dobrá
      Lenka Dobrá

      marmeláda "pekárna"

      Dávám želírovací cukr zároveň s ovocem a marmeláda dopadla vždy skvěle :-) .

      20.07.2008 08:41:20

    • romana
      romana

      marmeláda *pekárna

      co kdybych tam dala normální cukr krystal 1:1?

      13.07.2007 19:01:09

      • Hana
        Hana

        Re: marmeláda *pekárna

        Určitě můžete,ale chce to přidat gelfix ,aby marmeláda zželírovala

        13.07.2007 21:19:05

      • Milan
        Milan

        Re: marmeláda *pekárna

        Marmeláda bez želírovacího cukru je pak stále tekutá. Jde to v pekárně bezva já v ní i škvařím sádlo. Ocenil jsem že se sma vypla když jsem u toho usnul.

        13.01.2014 15:06:21

    • Eva
      Eva

      Vypadá to moc zajímavě, ale když vařím marmeládu normálně, dost to prská, není potom pekárna špinavá? Ještě jsem neměla odvahu to vyzkoušet.

      16.06.2007 11:43:24


    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Jahodová marmeláda z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.