reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jahodová marmeláda z domácí pekárny

Další využití skvělého pomocníka. Recept na domácí jahodovou marmeládu.


  • 3,3

    73×

    3,2 73
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 581 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Recept na plněné pečené brambory krok za krokem

19. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 687 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Postup přípravy

Jahody důkladně omyjeme a zbavíme stopek. Jahody rozmačkáme, vložíme do domácí pekárny a zapneme program Příprava marmelády.

Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k jahodám želírovací cukr.

Po dokončení programu nalijeme připravenou jahodovou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jahodová marmeláda z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 10
    • Jarka
      Jarka

      Dělala jsem marmeládu z Jahod dopadlo to výborně děla se to samo neprská to je to super vřele doporučuji vyzkoušet.

      14.06.2015 21:14:58

    • mika
      mika

      Zdravím, chci se zeptat, kde pak uchováváte marmeládu - mám ji dát do lednice, nebo radši do sklepa? A jak dlouho asi vydrží? Díky

      12.11.2011 21:32:31

    • Draka
      Draka

      marmeláda v pekárně

      dělám rybízovou a je to skvěle v pekarně to jde samo nikdy mi nezmizela ze spíže tak rychle

      06.07.2010 11:21:43


    • Evangelina
      Evangelina

      Re: Marmeláda

      Dělala jsem v pekárně povidlovou nutelu a vůbec to neprská. Je to naprosto skvělé. Není s tím žádná práce. Vřele doporučuji.

      20.07.2008 15:50:58

    • Lenka Dobrá
      Lenka Dobrá

      marmeláda "pekárna"

      Dávám želírovací cukr zároveň s ovocem a marmeláda dopadla vždy skvěle :-) .

      20.07.2008 08:41:20

    • romana
      romana

      marmeláda *pekárna

      co kdybych tam dala normální cukr krystal 1:1?

      13.07.2007 19:01:09

      • Hana
        Hana

        Re: marmeláda *pekárna

        Určitě můžete,ale chce to přidat gelfix ,aby marmeláda zželírovala

        13.07.2007 21:19:05

      • Milan
        Milan

        Re: marmeláda *pekárna

        Marmeláda bez želírovacího cukru je pak stále tekutá. Jde to v pekárně bezva já v ní i škvařím sádlo. Ocenil jsem že se sma vypla když jsem u toho usnul.

        13.01.2014 15:06:21

    • Eva
      Eva

      Vypadá to moc zajímavě, ale když vařím marmeládu normálně, dost to prská, není potom pekárna špinavá? Ještě jsem neměla odvahu to vyzkoušet.

      16.06.2007 11:43:24


    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Jahodová marmeláda z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.