reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Jahodová hrníčková bublanina

Jahodová hrníčková bublanina

Jemným moučníkem s čerstvými jahodami se zavděčíte každému, kdo rád sladké.


  • 4,5

    741×

    4,5 741
  • 1 hod

  • 141×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do mísy vsypeme mouku, cukr, vanilkový cukr a společně s na plátky nakrájeným máslem prsty rozdrobíme celou směs na žmolenku. 1 hrnek odložíme stranou.

Ke zbytku žmolenky přidáme vejce, mléko a prášek do pečiva. Vymícháme hladké těsto.

Jahody omyjeme, zbavíme stopek a rozkrájíme na půlky. Hlubší plech vymažeme máslem.

Těsto vlijeme na plech, poklademe jahodami (ovocem nešetříme) a posypeme drobenkou.

Troubu předehřejeme na 170 - 180 °C a jahodovou hrníčkovou bublaninu upečeme.

Po upečení necháme jahodovou bublaninu vychladnout, lépe se pak krájí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Komentáře k receptu Jahodová hrníčková bublanina

Celkový počet komentářů: 138
Nalezeno receptů: 138

Přidat příspěvek k receptu Jahodová hrníčková bublanina

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.