reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jahodo-rybízový džem

Džem z jahod a rybízu vynikající na sladké palačinky nebo vafle.


  • 4,6

    11×

    4,6 11
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jahody i rybíz dobře opláchneme a necháme okapat. Jahody zbavíme "korunek" a rybíz (červený, bílý) stáhneme ze stonků. Gelfix smícháme se 3 lžícemi cukru.

Jahody překrájíme na půlky, přidáme rybíz a vmícháme Gelfix. Základ přivedeme k varu a minutu provaříme. Vmícháme zbylý cukr, opět uvedeme do varu a 5 minut provaříme.

Horkou marmeládou naplníme vymyté suché sklenice, zavíčkujeme a na 5 minut otočíme nahoru dnem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jahodo-rybízový džem

    Celkový počet komentářů: 1

    • panim
      panim

      Tak trochu si odpomoci od nadúrody rybízu.... S jahodami mi chutná víc než samotná rybízová.

      19.07.2015 12:36:46

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Jahodo-rybízový džem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.