reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jáhlová miska se sýrem a řeřichou

Zdravá, rychlá a chutná svačina se sýrem, řeřichou a olivovým olejem nejen pro vegetariány.


  • 4,1

    16×

    4 16
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hrst jahel dvakrát spaříme a uvaříme ve slané vodě doměkka, asi 10 minut.

Mezitím si nadrobno nakrájíme jarní cibulku, na kostičky sýr a vložíme do misky.

Uvařené jáhly scedíme, propláchneme vodou a přidáme k cibulce a sýru a důkladně promícháme. Podle chuti přisolíme a zalijeme lžící olivového oleje.

Jáhlovou misku se sýrem ozdobíme nasekanou řeřichou. Pokud nemáme řeřichu, použijeme sekanou pažitku nebo petrželku. Pro nevegetariány je výborné nakrájet do misky k sýru i šunku.

Jáhlová miska se sýrem a řeřichou se podává s chlebem nebo jiným celozrnným pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jáhlová miska se sýrem a řeřichou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.