reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jáhly uvaříme ve vodě doměkka. Na 300g jáhlů budeme potřebovat asi 750ml vody. Můžeme se řídit návodem. Sušené houby namočíme do vlažné vody. Rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka.

Houby a rohlíky promícháme s uvařenými jáhly, vmícháme vejce a koření a směs překypeme do vymaštěné a strouhankou vysypané zapékací mísy. Povrch směsi v míse urovnáme a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme dozlatova.

Hotový jahelník podáváme ještě teplý společně s kyselou okurkou, zelím nebo zelným salátem. Pokud nějaký ten kousek jahelníku zbyde, tak jej můžeme nakrájet na plátky a podávat studený.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jahelník z hub

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.