reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

1532 kJ / 366,0 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Jáhly přebereme a alespoň 3x v sítu prolijeme vařící vodou. Tím odstraníme případnou hořkost z povrchu zrníček. Omyté nektarinky vypeckujeme a nakrájíme na drobné kousky. Několik kousků ovoce odložíme stranou na ozdobu.

Spařené jáhly zalijeme studeným mlékem a ochutíme vanilkovým cukrem. Vaříme za občasného míchání asi 20 - 25 minut, dokud nejsou jáhly měkké a část mléka se neodpaří. Do hotové horké kaše vmícháme nakrájené nektarinky a podle chuti mletou skořici.

Jahelnou kaši rozdělíme do misek, ozdobíme ovocem a osladíme javorovým sirupem nebo medem. Podáváme teplé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jahelná kaše s nektarinkami

    Celkový počet komentářů: 2

    • Lucie
      Lucie

      Komentář k receptu Jahelná kaše s nektarinkami

      TOP!

      03.07.2013 12:26:10

    • dagmar (tecka) stiborova
      dagmar (tecka) stiborova

      povedlo se

      01.04.2013 12:36:57

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Jahelná kaše s nektarinkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.