reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Jablkový závin z jogurtového těsta

Celkový počet komentářů: 9
  • ciocarlia
    ciocarlia

    Co je to za jednotky?

    Recept vypadá na první pohled lákavě, zaráží mne nicméně, že užívá k určení velikosti přísad nestandardních jednotek jako kostka, kelímek či balíček. V soustavě SI (Système International ďUnités) jsem žádnou takovou jednotku nenašel. Vím, že s kostkami si hrají moji pravnuci, kelímky jsou od velikosti cca 90 až 500 g (to jsou ty na pivo) a balíček je pojem ještě širší, o čemž by mohla vyprávět např. naše pošťačka.
    Dovoluji si tedy požádat autorku, resp. správce webu, aby zmíněné míry převedli do obecně přijímaného standardu.

    18.10.2014 07:28:01

    • .Renča.
      .Renča.

      Re: Co je to za jednotky?

      -prášek do pečiva 13g
      -skořicový cukr 20g
      -jogurt bílý 150g
      -tuk na pečení 250g
      -rozinky 3 polévkové lžíce (jinak podle chuti)
      -jablka 9 -12 (záleží na velikosti, náplň dle chuti)

      19.10.2014 08:21:20

  • da (tecka) pospisilova
    da (tecka) pospisilova

    Recept je výborný, upekla jsem ho a nemá chybu. Jen jsem tam nedala vejce, mohl by ztvrdnout a rozpadnout se. Po upečení doporučuji napřít mlékem.

    28.05.2013 16:29:34

  • tereskachcemejdan
    tereskachcemejdan

    mám ho v troubě, tak sem zvědavá jaký bude mít úspěch! :)

    10.09.2012 19:23:23

  • Martina K.
    Martina K.

    Vyzkoušela jsem a chutnal celé rodině.Ale trochu jsem si tento recept poopravila.Místo hladké mouky jsem dala polohrubou a dala jsem jí 600g a místo jednoho jogurtu tak jsem dala 2 a použila jsem activii bílou sladkou,vejce 2,a na potření místo vejce máslo.A do náplňe jsem dala jablka,vanilkový cukr,brusinky namočené v rumu,kokos,skořici.
    Tak ho vyzkoušejte a uvidíte že i vám zachutná.

    25.09.2011 10:48:49

  • kvetina
    kvetina

    Výborný recept, taky ho dělám a vždy má úspěch. Je rychlý a výborný.

    08.09.2011 16:21:08

Nalezeno receptů: 9

Přidat příspěvek k receptu Jablkový závin z jogurtového těsta

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.