reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablkový moučník pro začátečníky

Velice jednoduchý, rychlý a přitom dobrý moučník pro každou příležitost.


  • 3,3

    81×

    3,3 81
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jablka omyjeme, očistíme a nastrouháme. Tuk nebo máslo rozehřejeme.

Všechny ingredience pak pečlivě zamícháme, vlijeme na vymaštěný plech a ve mírně předehřáté troubě pečeme při 160 °C asi 20 - 25 minut.

Vychladlý moučník polijeme čokoládovou polevou, nakrájíme na řezy a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jablkový moučník pro začátečníky

    Celkový počet komentářů: 2

    • SOSKA
      SOSKA

      iný ako klasika

      Chutný moučník, ktorý sa nepodobá klasickému jablkovému.

      01.04.2008 13:20:57

    • hanzik
      hanzik

      Jo tak tohle fakt doporučuju,já už to doma kuchtil ve svých 14 a s velkým úspěchem .-)

      28.06.2006 16:49:22

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Jablkový moučník pro začátečníky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.