reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablkové pudinkové řezy

Moučník je jednoduchý a skvěle chutná.


  • 4,6

    10×

    4,6 10
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

náplň

těsto



Energetická hodnota

2187 kJ / 522,4 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 627 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 885 hodnocení

Růžičková kapusta zpestří jídelníček

28. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 638 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 714 hodnocení

Videorecept: Špagety s krémovou houbovou omáčkou

27. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Recept na jablečný závin krok za krokem

25. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 708 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 588 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Postup přípravy

Nejprve si připravíme náplň. Jablka očistíme, zbavíme jádřinců, případně slupek a nastrouháme. Jablka dáme do kastrůlku a podusíme společně s cukrem. Vmícháme vanilkový pudink, pudink a rozinky s mandlemi, ale nevaříme.

Ze surovin na těsto vypracujeme hladké těsto. To rozdělíme na 2/3 a 1/3. Oba díly vyválíme na placku. Placku z většího dílu těsta rozprostřeme na plech. Rovnoměrně na něj rozprostřeme jablečnou náplň a přikryjeme druhou plackou těsta.

Jablkové pudinkové řezy vložíme do předehřáté troubě a pečeme dozlatova. Jablkové pudinkové řezy necháme vychladnout, nakrájíme a podle fantazie ozdobíme moučkovým cukrem nebo čokoládovou polevou.

Jablkové pudinkové řezy rozdělíme na talířky a můžeme podávat

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jablkové pudinkové řezy

    Celkový počet komentářů: 1

    • panim
      panim

      Buchta je nejlepší čerstvá. Taky dlouho v pekáči nevydrží.Samozřejmě čím bohatší náplň, tím lepší, takže klidně víc jablek, mandlí. Sladké dost, asi hodně záleží na jablkách. V záplavě jablečných receptů chutné.

      15.10.2014 20:36:16


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Jablkové pudinkové řezy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.